verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Bedrijfskleding

Wij verzorgen uw promotionele, professionele en opvallende bedrijfskleding, beschikken onder ander over een zeer grote collectie aan verschillende T-shirts, polo's, caps en vele andere artikelen. In onze collectie treft u een grote verscheidenheid aan maten en kleuren aan waardoor u bij ons beslist zult slagen. Wij beschikken over sportieve, modieuze en comfortabele kleding van een hoge kwaliteit die voor uw medewerkers ook nog eens bescherming bieden tijdens het werk. Bedrijfskleding met een perfecte pasvorm, die vlekvrije zijn en wanneer nodig makkelijk schoon te maken is. Herkenbaarheid van uw bedrijf door de kleding is een van de kenmerken van onze producten.  Deze bedrijfskleding past uitstekend bij de uitstraling van uw bedrijf, de kleding is netjes afgewerkt en ziet er daarom verzorgd uit. Onze producten zijn bestendig tegen elk soort weer en  geschikt voor alle beroepen en voor elke werkplek.

Ook het bedrukken en borduren van bedrijfskleding kunnen wij voor u verzorgen, dit scheelt u alweer extra in de kosten. Door mooie prints krijgt u uw bedrijfskleding eigen “good feeling” uitstraling, uw medewerkers zullen zich bij het dragen er van hierin erg prettig voelen. Door deze bedrijfskleding bouwt u voor uw bedrijf een imago en een status op. Klanten vinden het erg fijn en belangrijk dat uw medewerkers, tijdens het uitvoeren van de service, goed herkenbare bedrijfskleding dragen. U kunt zelf kiezen wat en hoe u de logo’s, namen en teksten op uw bedrijfskleding wilt laten bedrukken of borduren.

Ons grote assortiment is zeer uitgebreid is zeer gevarieerd en bestaat uit verschillende merken. De bedrijfskleding is in elke maat leverbaar en betaalbaar.

De klant staat bij ons centraal, als u ergens hulp bij nodig hebt dan staan wij altijd graag met advies voor u klaar. Hieronder treft een selectie van de kleding aan uitgesplitst in categorieën:

A.

B.

F.

J.

K.

O.

P.

R.

S.

T.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.