verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Bodywarmers

Een bodywarmer is een mouwloos jack, geschikt voor bijna elke periode in het jaar. Het beschermt het bovenlichaam tegen de kou en wind en is vuil- en waterafstotend, maar ook een veilig product die u optimale bescherming biedt. De bodywarmers zijn in veel modellen, kleuren en maten verkrijgbaar, ziet er professioneel uit en zit comfortabel. De bodywarmer heeft de juiste pasvorm en is goed te dragen over een T-shirt of poloshirt, is geschikt voor alle soorten beroepen en werkplekken.

Een bedrukte of geborduurde bodywarmer geeft een perfecte uitstraling van uw bedrijf. Namen, logo’s en teksten kunnen worden bedrukt of geborduurd op de modieuze bodywarmer.

U bespaart hier op kosten, omdat wij dit voor u doen. Door een herkenbare bodywarmer stelt u klanten tevreden omdat ze direct kunnen zien wie bij uw bedrijf hoort en geeft hiermee een belangrijke eerste indruk.

Door de stijlvolle bodywarmers krijgt uw bedrijf status en meer naamsbekendheid, maar ook zullen uw medewerkers zich in deze bedrijfskleding erg prettig voelen.

Er is een uitgebreide collectie bodywarmers voor zowel dames als heren, zijn van een hoge kwaliteit en hebben een aantrekkelijke prijs.

 

24 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

24 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst