verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Broeken, Pantalons, Jeans

Onze broeken zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten en zijn gemaakt van specialistische materialen, ook zijn ze van milieuvriendelijke stoffen gemaakt. De boorden van broeken, pantalons en jeans sluiten goed aan, dit geeft een perfecte pasvorm. Ook als u voor over bukt blijft de kleding uitstekend zitten.

De broeken, pantalons en jeans zijn van een prima kwaliteit en kunt u door ons op een voordelige manier laten bedrukken of borduren met namen, logo’s of teksten. De broek, pantalon of jeans past perfect bij een T-shirt, een poloshirt of andere bedrijfskleding. De kleding onderdelen kunnen prima met elkaar worden gecombineerd, zo krijgt u een mooi setje bij elkaar. De kleding zorgt er voor dat uw bedrijf een eigen identiteit krijgt, dat uw medewerkers direct voor uw klant herkenbaar zijn en dat wordt door de klant zeer op prijs gesteld. Uw medewerkers zijn een belangrijke schakel in uw bedrijf. De broeken, pantalons en jeans bieden bescherming aan uw medewerkers in veel soorten situaties. Door de stijlvolle en comfortabele kleding voelt u medewerker zich erg prettig en dat komt de werksfeer alleen maar ten goede.

De broeken, pantalons en jeans in ons uitgebreide collectie, voor zowel de heren als dames, zijn van diverse merken en bieden wij u aan tegen een scherpe en betaalbare prijs.

 Hieronder vindt u ons assortiment:

32 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

32 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst