verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Overhemden en Blouses

De professionele en promotionele overhemden en blouses in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in allerlei kleuren, soorten en maten. De overhemden en blouses zijn trendy en modieus, leverbaar met lange en met korte mouwen. De overhemden en blouses zijn duurzaam door de prima kwaliteit en blijven daarom ook nog eens lang goed. Deze bedrijfskleding is geschikt voor een grote variatie aan werkzaamheden en voor diverse branches.

Op de overhemden en blouses kunt u uw naam, bedrijfslogo of teksten laten drukken of borduren, dit geeft een professionele uitstraling. Wij doen dit graag voor u en het bespaart u zo de nodige kosten. Uw medewerkers zijn een belangrijke schakel binnen uw bedrijf, de bedrijfskleding zorgen voor een verzorgde uitstraling en dat wordt zowel door uw medewerker als de klant zeer op prijs gesteld. Door de bijzondere bedrijfskleding zal de klant direct weten dat het uw medewerkers zijn, dat  zal dan ook onderdeel uitmaken van het onderscheidende vermogen van uw bedrijf. Onze overhemden en blouses stralen perfectie en klasse uit en ze zijn zeer stijlvol, ze geven juist die representatieve uitstraling die u voor uw bedrijf wenst.

Voor een scherpe, betaalbare prijs krijgt u overhemden en blouses van een uitstekende kwaliteit geleverd.

U kunt uw keuze maken uit een uitgebreid assortiment overhemden en blouses van diverse merken, die voor iedereen geschikt is. Hieronder kunt u de collectie vinden: