verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Poloshirts

Poloshirts zijn een populaire vorm van bedrijfskleding, waar veel vraag naar is, wij spelen daarom graag in op deze behoefte. Onze promotionele en professionele poloshirts zijn van een hoogwaardige kwaliteit en in allerlei kleuren en maten verkrijgbaar, maar u kunt ook voor een combinatie van bepaalde kleuren kiezen. De poloshirts zijn van net materiaal gemaakt en er is tijd gestoken in een mooi en goed ontwerp. De poloshirts verkleuren tijdens het wassen niet en behouden ook hun pasvorm. De poloshirts zijn daarnaast ook duurzaam geproduceerd.

De poloshirts zijn verkrijgbaar met lange of korte mouwen, zeer comfortabel tijdens het dragen en te gebruiken in alle sectoren. Afhankelijk van het type weer, maakt u zelf de keuze wat en wanneer u de poloshirt wilt dragen. De poloshirts zijn betaalbaar en goed passend bij uw bedrijf en bieden uw medewerkers bescherming.

U kunt uw poloshirts ook laten bedrukken of borduren met uw naam, logo of extra tekst, wij verzorgen dat graag voor u, dit bespaart u de nodige kosten. Uw bedrijf krijg zo door het dragen van de poloshirt door uw medewerkers een tikkeltje eigenheid, directe herkenbaarheid, klanten vinden dat belangrijk en prettig.

De poloshirts zijn niet alleen functioneel, maar ook schept het eenheid binnen een organisatie. Medewerkers zijn erg belangrijk binnen een bedrijf en daarom is het ook van belang dat het zij er netjes en verzorgd uitzien. De poloshirt straalt klasse uit en uw medewerker voelt zich hier erg prettig bij.

Ons assortiment bestaat uit poloshirts voor heren en dames, wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste kleding.

Hieronder kunt u de keuzes maken binnen onze collectie: