verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

T-shirts

Wij bieden u bedrijfs- en promotiekleding aan van een uitstekende kwaliteit. Onze T-shirts hebben een uitstekende pasvorm, zijn van een mooi design en keurig netjes afgewerkt en verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

De T-shirts kunt u een persoonlijk tintje geven door deze te bedrukken of borduren zoals u dat wilt. U maakt het T-shirt persoonlijk door namen, logo’s of bepaalde teksten er op te laten drukken of borduren. Als u dat wenst, zorgen wij voor het uitstekend bedrukken of borduren van uw T-shirt.

Uw personeel zal zich bij het dragen van de T-shirt gemakkelijk voelen want deze zitten erg comfortabel en ze zijn van een hoge kwaliteit.

U creëert een gevoel van eigenwaarde en daarom voelt u zich lekker in onze T-shirts. Voor elk seizoen in het jaar en voor elk weertype zijn onze T-shirts geschikt. Als het erg koud is kunt u voor een T-shirt met lange mouwen kiezen en als het aangenaam of warm weer is kunt u kiezen voor T-shirts met korte mouwen. Dankzij de T-shirts krijgt uw bedrijf een representatieve uitstraling,  U wordt direct herkend. Voor elke branche zijn deze T-shirts geschikt, het maakt niet uit welk beroep u hebt of op welke plek u werkt, onze T-shirts zijn geschikt voor iedereen.

De schitterende T-shirts hebben een perfecte prijs/kwaliteitverhouding en zorgen ook voor bescherming tegen onder andere zon. Onderdeel van onze service is het geven van advies over het juiste T-shirt.  Schroom niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen of opmerkingen heeft over onze T-shirts, want wij helpen u graag.

In ons assortiment vindt u T-shirts voor verschillende doelgroepen: zowel voor heren, dames en kinderen. Hieronder treft u onze collectie aan: