verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Brams Paris Jeans

Brams Paris Jeans

Brams Paris spijkerbroeken en Jeans hebben al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van ontwerpen en produceren van jeans. Brams Paris heeft een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding en onderscheidt zich door het altijd voldoende op voorraad hebben, ook wel N.O.S. genoemd '' Never Out of Stock''. De comfortabele pasvormen en de uitstekende kwaliteit van deze voordelige jeans zijn perfect voor dagelijks gebruik zowel casual als werkspijkerbroek.

De spijkerbroeken en jeans van Brams Paris zijn interessant geprijsd. Deze voordelige jeans worden op een mens- en milieuvriendelijke manier gemaakt. Brams Paris hanteert een duurzame productie die goed is voor de levensomstandigheden van werknemers in de textielindustrie en voor het milieu.

Wat de spijkerbroeken van BramsParis uniek maken is de ruime keuze aan wijdte en lengte maten. Voor iedereen zit er wel een broek bij die past!  

Het “Never Out of Stock’’ assortiment is voor zowel heren als dames. Voor de heren zitten onder andere de jeans Brams Paris Burt, Danny, Dylan, Gibson en de Tom. Voor de dames is er de Brams Paris Lily en de Sophie. Brams Paris heeft ook een B-Functional assortiment, dit assortiment is geschikt voor mensen die kwalitatieve en comfortabele werkjeans nodig hebben. In dit assortiment zijn de Brams Paris Ben, Burt, Danny, Dave, Dylan, Gibson, Mike, Sander, Tom en de Willem te vinden.

Als u bij ons spijkerbroeken of werkjeans besteld van Brams Paris, kunt u er van uit gaan dat uw product binnen 1 à 2 werkdagen wordt geleverd.

Bestel online bij WorkWear4All!. 

 

 

46 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

46 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst