verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Haen Werkkleding

Haen

Verzorgd en comfortabel je werk kunnen doen!

Kleding van Haen leent zich daar uitstekend voor en is verkrijgbaar voor veel beroepen in de medische- en paramedische sector maar ook voor de horeca, in de keuken en in de bediening. Deze dienende beroepsgroepen werken onder hoge werkdruk en komen vaak in aanraking met vocht, eten, zweet of andere vlekken. Deze werkkleding moet daarom zeer gemakkelijk te dragen zijn maar ook makkelijk en goed schoon te maken zijn. Haen zorgt ervoor dat mensen in de zorg en horeca representatief en comfortabel gekleed kunnen zijn.

Het verzorgen van mensen brengt een hoge werkdruk met zich mee en je moet er altijd verzorgd uitzien. Werkkleding moet zowel makkelijk te reinigen zijn maar ook er goed uit zien, maar zorgkleding moet er tegenwoordig ook modern, hip, gekleurd en modieus uitzien. Om toch professioneel te blijven, maar ook jezelf te kunnen onderscheiden als bedrijf en als persoon maakt de saaie witte zorgkleding plaats voor leuke kleurtjes en accenten.

U stelt hoge eisen aan werkkleding en dan is Haen werkkleding een uitstekende keuze.

Wij kunnen in overleg een kledingstuk of zelfs de gehele collectie uitwerken met een door u gekozen kleur en/of logo van uw bedrijf. Zo maken wij het mogelijk door de bedrijfskleding herkenbaar te zijn met uw bedrijf en eenheid uit te stralen onder uw werknemers. Eigenlijk in alle branches, maar zeker ook in de zorg en horeca, wordt een goed verzorgd uiterlijk van uw medewerkers op prijs gesteld door klanten. Het is belangrijk dat zij zich prettig voelen in hun eigen werkkleding. 

Haen heeft een uitgebreide collectie die snel uit voorraad leverbaar is. Uw artikel wordt correct geleverd, dat hoort bij onze service. Wij kunnen u ook van advies voorzien als u vragen of onduidelijkheden heeft. Ga naar de website van WorkWear4All en bestel het artikel dat het beste bij u past!

 

 

Artikelen 1 tot 60 van 68 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 60 van 68 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst