verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

HLM Kleding

HLM kleding is ontstaan met zijn op-en-top Hollandse uitstraling: Geen franje en geen opsmuk, maar rechttoe-rechtaan kwaliteitskleding. Werkkleding zoals werkkleding bedoeld is. Het assortiment is opgezet met het oog op de gebruiker en toegespitst op dàt wat nodig is: Basale werkkleding in verschillende kleuren. 

De oude vertrouwde kwaliteit van KLM kleding is nu verkrijgbaar onder de nieuwe naam HLM kleding

Het nieuwe merk HLM kleding komt voort op basis van het eerdere merk KLM Kleding, een merk dat enkele jaren geleden uit de markt is gehaald. De prijs / kwaliteit verhouding van KLM kleding was uitstekend, zo heeft een nieuwe fabrikant besloten om deze kleding opnieuw terug in de markt te brengen. De kleding is aangepast aan de eisen van deze tijd, maar met behoud van de vertrouwde kwaliteit, pasvorm en prijs. De modellen hebben de oude namen behouden, dus model, kleur en maat blijven hetzelfde.

HLM Kleding richt zich op iedereen die tijdens de uitvoering van zijn werkzaamheden werkkleding nodig heeft, van schilder tot onderzoeker in een laboratorium en van boer tot elektrotechnicus. De kleding is basaal, er is geen franje of opsmuk te bekennen. Bovendien is de kleding van hoge kwaliteit, gecombineerd met de lage prijs is dit een onweerstaanbaar pakket.

De kleding kan worden aangepast aan uw identiteit met ‘specials’. Zo biedt HLM ook custom-made kleding die kan worden voorzien van uw eigen bedrijfslogo, namen en extra teksten. U geeft uw medewerkers hiermee een professionele uitstraling, dit zal worden gewaardeerd door uw klanten. Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf, daarom is het belangrijk dat zij er verzorgd uitzien.

Het assortiment is verdeeld over werkjassen, broeken, (Amerikaanse) overalls en stofjassen. Alles is verkrijgbaar in verschillende modellen, kwaliteiten (100% katoen, polyester/katoen en katoen/polyester) en kleuren. Bestel het artikel dat het beste bij u past online bij WorkWear4All.

 

 

25 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

25 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst