verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

New Wave Bedrijfskleding

New wave

New Wave heeft een grote collectie promotiekleding, werkkleding en bedrijfskleding met een exclusieve uitstraling. De kwaliteit is uitstekend en de ontwerpen zijn doordacht. Wat New Wave biedt is een rijke collectie voor hem en haar, een prachtige complete collectie tegen een goede prijs. Diverse hooded sweaters, polo's, fleecevesten en jassen maken het tot een mooie complete kledingcollectie. De Uitgebreide New Wave collectie bevat naast standaard kleding ook moderne kleding voor elk seizoen. Een uitgebreid kleuren pallet voor zowel, heren, dames en kinderkleding.

De werkkleding van New Wave leent zich uitstekend voor borduren en bedrukken en is verkrijgbaar in uitgebreide maatseries. Bedrijfslogo’s, namen of extra teksten kunnen worden gedrukt of geborduurd en u geeft uw bedrijf hiermee een eigen tint en u bent herkenbaar voor uw klanten, dit wordt zeer op prijs gesteld. Ook uw werknemers zullen zich prettig voelen en dat draagt weer bij aan het plezier op de werkvloer.  Doordat onder andere polyester verwerkt is in de kleding, blijven de bedrukkingen goed leesbaar.

De fleecevesten en jassen zijn vuil- en waterafstotend en winddicht. De sweaters zitten lekker warm en bieden bescherming tegen koude en wind, een passend alternatief waar T-shirts en poloshirts te koud zijn. De T-shirts en poloshirts zijn casual en geschikt voor dagelijks gebruik. De kleding blijft altijd een representatieve uitstraling houden, ook na het wassen. Daarnaast heeft de kleding hoog draagcomfort en is het erg functioneel. Deze combinatie is ideaal: goed u werk kunnen doen zonder gehinderd te worden.

Bestel online bij WorkWear4All!

 

13 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

13 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst