verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Orcon WorkWear

Orcon Werkkleding

Kleding maakt de man maar zeker ook de vrouw en is voor iedereen een stuk persoonlijke uitstraling. Door jarenlang vakmanschap te benutten is Orcon in staat om mooie en duurzame werk- en bedrijfskleding te maken. Orcon heeft meerdere collecties, geschikt voor diverse specifieke beroepen in de autobranche, bouw, groenvoorziening, installatie, schilders en stukadoors en in de foodbranche waarmee risico’s worden voorkomen. In al deze branches wordt zwaar werk verricht en daarom is het belangrijk dat u bent voorzien van goede werkkleding. Deze kleding moet een hoog draagcomfort hebben, functioneel zijn, en veilig zijn, de werkkleding van Orcon combineert deze aspecten met elkaar. Veiligheid is een van de meest belangrijke aspecten, daar wordt nadrukkelijk op gelet door vakbonden en bedrijven. De kleding is geschikt om te dragen tijdens alle weersomstandigheden.

Door namen, bedrijfslogo’s of extra teksten te laten drukken of borduren op uw bedrijfskleding maakt u uw werkkleding persoonlijker. U bent direct herkenbaar en zichtbaar voor uw klanten en dat wordt zeer gewaardeerd. Ook krijgt u meer naamsbekendheid en zullen uw medewerkers zich goed en vertrouwd voelen in hun werkkleding, dit verhoogt het werkplezier en de werkprestaties.

Het assortiment bestaat uit:

Orcon overalls - De overalls hebben praktische borst- en steekzakken en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen waaronder: de Amerikaanse overall, rally overall, basic overall en kinderoverall.

Orcon werkbroeken - De werkbroeken zijn ook in verschillende modellen verkrijgbaar zoals de basic werkbroek, vlamwerende werkbroek, antiflame werkbroek en de zuurbestendige werkbroek.

Orcon werkjassen - De werkjassen zijn voorzien van mouwen, een uitritsbare voering, praktische zakken en een verdekte ritssluiting.

Orcon stofjassen -  De stofjassen hebben praktische binnen- borst- en zijzakken, hebben een verdekte knoopsluiting, kunnen in de taille worden versteld en hebben geen middennaad, dat is zeer handig voor logo’s.

Al deze kwaliteitsproducten in zowel grote maatvoering als diverse kleuren, zijn aantrekkelijk geprijsd en kunnen zeer snel worden geleverd! Bestel online bij WorkWear4All!.

 

 

Artikelen 1 tot 60 van 142 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 60 van 142 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst