verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Result

Result

Uitstekende kwaliteit en oog voor detail zijn kernwaarden die bij Result kleding passen. Result Clothing heeft een hoogwaardige collectie outdoor, promotionele en corporate jassen, softshells en fleecevesten. De jassen zijn prachtig vormgegeven,  zijn ontwikkelt uit specialistische materialen, hebben een professionele uitstraling en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Om de kleding een stukje eigenheid te geven en herkenbaar te maken, kunt u bedrijfslogo’s laten drukken of borduren. U straalt gezag uit en bent onderscheidend. Klanten herkennen het medewerkers in een oogopslag en dat wordt erg gewaardeerd. Daarnaast stelt u uw medewerkers tevreden, want zij worden voorzien van functionele werkkleding, ze zo prettig werken en hebben daarom ook meer plezier op de werkvloer.

Result heeft de lijnen ‘Result Work-Guard’ en ‘Result Safe-Guard’, ‘WINTER essentials’ en ‘CORE’.  

Result Work-Guard is gericht op prestaties en functionaliteit. Result Work-Guard biedt dé oplossing voor kleding voor professionals. De kleding is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en ook twee tonen. De werkkleding bied betrouwbare eigenschappen zoals ruige duurzaamheid en comfort.

Result Safe-Guard is een collectie van Result die sterke en duurzame kleding bevat die voldoen aan alle eisen van hoge zichtbaarheid kleding. Ook voldoet de kleding aan de EN471 Europese specificatie voor signaleringskleding met hoge zichtbaarheid. De kleding beschermt u optimaal op elk werkterrein door onder andere Scotchlite reflecterende materialen en 3M.

Naast deze twee kwaliteitslijnen biedt Result ook nog het ‘WINTER essentials’ assortiment. Bij alle soorten activiteiten is deze kleding bruikbaar doordat de kleding veelzijdig is en u verzekert van topprestaties. De kleding is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

Result introduceert ook nog een compleet nieuwe lijn genaamd ‘CORE’. Deze eenvoudige en duurzame kleding heeft een hoog draagcomfort en heeft net als alle andere lijnen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. 

Bestel online bij WorkWear4All!

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.