verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

ROM88

ROM88

 

ROM88 ontstond in de jaren 90 als alternatief voor de geringe kwaliteiten en pasvormen van werkkleding die toen beschikbaar was. Grote merken voldeden niet aan de hoge eisen die werden gesteld aan promotioneel textiel en werkkleding. Destijds was er geen kleding met draagcomfort en als het gewassen werd dan kromp de kleding enorm, ook werd de kleding snel vaal. Deze problemen moesten worden opgelost en zo ontstond ROM88, kwaliteitskleding die toen en nog steeds wordt geleverd.

Het merk ROM88 is basic werk- en bedrijfskleding van hoge kwaliteit en robuust. Kortom, basics die tegen een stootje kunnen. Een kledinglijn van T-shirts, polo’s, sweaters en andere basics met een casual look. Ook na intensief dragen en wassen ziet de kleding er representatief uit, geschikt voor alle activiteiten en evenementen en voor zowel heren als dames..

Met een bedrijfslogo geeft u uw kleding een eigen tint en bent u herkenbaar voor uw klanten, dit wordt op prijs gesteld. Het bedrijfslogo, maar natuurlijk ook namen of extra teksten, kunnen worden gedrukt of geborduurd. Het straalt gezag uit en uw medewerkers zullen zich prettig voelen in de comfortabele werkkleding. De kwaliteit van de bedrukkingen blijft erg hoog, dat komt door de stof polyester die verwerkt is in de kleding.

ROM88 heeft een zeer ruim assortiment aan vaste kleuren en modellen zodat de jarenlange continuïteit van een kledingpakket gewaarborgd blijft. Uiteraard speelt ROM88 ook in op actuele trends en ontwikkelingen in de markt met frisse nieuwe kleuren en eigentijdse pasvormen. ROM88 is eigenlijk onmisbaar als merk voor basic werkkleding waar zware eisen aan gesteld wordt.

Alle producten zijn scherp geprijsd en deze prijs is goed afgestemd op de kwaliteit.

Bestel online bij WorkWear4All!.

 

 

21 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

21 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst