verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

TwentyFour Seven Jeans

TwentyFour Seven Jeans

Twentyfour Seven Jeans het jeanslabel van Melle Heerlien. Een merk ontstaan uit meer dan alleen ondernemerschap. Het is een overtuiging. Twentyfour Seven is altijd, altijd betrouwbaar. Twentyfour Seven Jeans betekent zekerheid. Zoals familie dat voor ons is. Onverwoestbaar. Een merk geboren uit die zekerheid, een stamboom.

Wat de TwentyFour Seven Jeans denims, workers, twills gemeen hebben is dat ze goed zitten. Zit een fit goed dan moet deze na te bestellen zijn. Een collectie die nagenoeg altijd op voorraad is, betrouwbaarheid zit in 247Jeans DNA.

Twentyfour Seven Jeans concentreert op consistentie van pasvorm en onverslijtbare duurzame kwaliteiten. De collecties zijn authentiek, met aandacht voor details en zijn easy going.

De workwear heeft zich voornamelijk geconcentreert op de onverwoestbaarheid, een ijzersterke basis. De Twentyfour Seven Spijkerbroeken collectie is zorgvuldig samen gesteld. Elke van het tiental Workwear fits voegt iets toe aan het totaal pakket, de ene fit is verrijkt met Cordura kniestukken de ander met CVC versteviging bij zakken. Er zijn fits met extra versteviging door technische stitchings, ruler pockets maar ook fits met Cordura versteviging aan de pijp. Er is altijd een fit for the job!

Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, hebben we onze basis heren fits bomennamen gegeven. Onze werkbroeken en werkhemden dragen namen als "Bison", "Wolf", "Panther" en "Grizzly".

"Grizzly" is de onverwoestbare style. Versteviging bij elke zak, bij de yoke, maar ook aan de onderkant van beide pijpen. Er zijn twee extra dijbeen zakken en verstevigde velcro pocketflaps. Binnenkort in onze collectie een selectie denim werkhemden en nieuwe jonge denim werkbroeken.

Ook vindt u ons in de kast bij trendvolgende jeansliefhebbers. We hebben damesbroeken met een medium en high waist. “De hele dag je broek ophijsen heeft niemand echt zin in”. Twentyfour Seven Jeans is denim, stretch en non stretch in diverse fits. Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, hebben we onze heren fits bomen namen gegeven. De diverse flatterende dames fits hebben bloemen namen. Voor hogere taille fits kiest u voor "Rose" of "Dahlia" voor een medium high waist kiest u voor "Violet" of "Daisy".

Have a nice denim!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.