verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Beveiligers kleding

Securitykleding beveiligerskleding WorkWear4All

WorkWear4All levert stevige professionele beveiligers kleding en is gespecialiseerd in het leveren van uniformen en aanverwante representatieve security kleding. Maar ook het leveren van een totaalpakket met pilootoverhemden, commandotruien, nette veiligheidsschoenen en clipstropdassen / veiligheidsshawls (zowel standaard als custom-made met logo) behoort tot onze specialisme.
WorkWear4All levert de onmisbare beveiligingskleding voor alle soorten branches zoals bijvoorbeeld bewaking en beveiliging. De kleding is geschikt voor alle omstandigheden, dus zowel voor binnen als buiten.

Om de beveiligingskleding herkenbaarder, opvallender en aantrekkelijker te maken kunt u deze door ons laten bedrukken of borduren met uw naam, logo of met extra tekst, uw klanten zullen dat waarderen.

Uw medewerkers voelen zich prettig en vertrouwd in de comfortabele en veilige kleding, dit draagt bij aan de verhoging van de werksfeer.
Door extra accessoires, zoals o.a. petten, broeken en jassen, wordt de beveiligingskleding nog aantrekkelijker en completer, maar ook goede schoenen zijn van belang. Beveiligers kunnen op hun werklocaties te maken krijgen met schade aan de voeten, met goed beschermend schoeisel wordt dit risico aanzienlijk verkleind.

WorkWear4All beschikt over een groot assortiment beveiligingskleding voor zowel dames als heren, van verschillende topmerken en van hoge kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs. Hieronder vindt u de collectie: