verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

EHBO Kleding

EHBO kleding moet altijd aan veel eisen voldoen; WorkWear4All voldoet aan al deze eisen. Het is belangrijk dat EHBO'ers goed herkenbaar zijn bij bijeenkomsten, manifestaties en festivals. De kwaliteit en het comfort van de EHBO kleding zorgen er voor dat de EHBO'ers zo goed mogelijk de slachtoffers kunnen behandelen. De goede zichtbaarheid en uitstraling leveren een belangrijke bijdrage aan een veilige werksituatie,  u bent zichtbaar onder elke soort weersomstandigheden. De kleding valt op en dat maakt het meteen weer onderscheidend van andere soorten werkkleding.

De fluorescerende kleurcombinatie van geel en kobaltblauw zorgt voor een herkenbare uitstraling in de EHBO Kledinglijn. Om het nog herkenbaarder te maken, kan de kleding worden voorzien van namen, bedrijfslogo’s en extra teksten, deze kunnen worden gedrukt of geborduurd door WorkWear4All. Accessoires zijn ook toepasselijk bij de EHBO kleding, bijvoorbeeld caps. Dit alles zorgt voor een professionele uitstraling, klanten waarderen herkenning van uw medewerkers en zo speelt u daar effectief op in. Door de prettige kleding voelen uw medewerkers zich goed en zo kunnen ze efficiënt werken.

Bij WorkWear4All heeft u de keuze uit het officiële assortiment EHBO Kleding. De collectie is breed zodat u goed kunt afwegen welke kleding het best bij de huisstijl van uw bedrijf past. Het assortiment is ook gevarieerd, het bestaat onder andere uit jassen en poloshirts. De prijzen zijn verschillend per kledingstuk, maar allemaal goed afgestemd op de kwaliteit van het product. Daarnaast is de kleding verkrijgbaar in verschillende merken, modellen en maten. Wij staan met advies voor u klaar als u vragen of onduidelijkheden heeft.

1 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst