verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Food kleding

Food kleding

Voor de voedingsindustrie hebben we een groot assortiment Food kleding, o.a. bakkers- en slagerskleding, de food & beverage branche stelt hoge eisen aan de kleding. De kleding moet niet alleen prettig draagbaar zijn, maar moeten ook aan strenge richtlijnen voldoen. Wij kunnen u een compleet professioneel pakket leveren die voldoet aan de HACCP Kledingnormering*. Ook in ons food kleding assortiment bieden wij food schoenen aan.

*De hygiëne bij de productie van levensmiddelen is erg belangrijk, deze moeten voldoen aan de E.G. richtlijn 93/43 en hiervoor zijn strenge inspecties bij het produceren in de foodbranche. Bij veel bedrijven in de food-sector is er een HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) ingevoerd, dit is een risico-analyse-en kwaliteitscontrolesysteem. De Food kleding is een 'Critical Point', op het menselijk lichaam bevinden zich immers de meeste bacteriën. Tijdens werkzaamheden worden zo'n 10.000.000 partikels per minuut verspreid! Deze ziektekiemen kunnen onder ander worden verspreid via huidschilfers, transpiratievocht en speeksel, om dit te voorkomen is het erg belangrijk dat de juiste werkkleding wordt gedragen.

Onze food kleding lijn is erg compleet en functioneel en is voor zowel de hoge en lage zorg zones in de foodbranche geschikt, volledig aangepast aan de strenge HACCP hygiëne-eisen.

Om uw medewerkers voor de klant herkenbaarder te maken, kan op uw verzoek de Food kleding worden worden bedrukt of geborduurd met uw naam, bedrijfslogo of extra teksten. Dit geeft uw bedrijf een professionele uitstraling en klanten waarderen het als uw medewerkers zo snel herkenbaar zijn. Uw medewerkers voelen zich goed in deze comfortabel zittende werkkleding, de sfeer en het plezier op de werkvloer zal hierdoor toenemen.

Uit ons grote assortiment Food kleding zult u beslist een keuze kunnen maken voor de juiste kleding en de beste huisstijl die bij uw bedrijf past. 

Hieronder kunt u de juiste keuze maken uit onze collectie: