verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Monteurskleding

Monteurskleding

Monteurs verrichten elke dag zwaar werk en daarom worden er veel eisen gesteld aan goede monteurskleding. Het is belangrijk dat de monteurs zijn voorzien van een goede uitrusting zodat ze efficiënt kunnen werken.

De overalls zijn sportief en trendy en verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. Ook zijn de overalls stevig, vlamwerend en zeer handig om te gebruiken. Door de soepele en rekbare stof heeft overall een prima pasvorm, dit geeft veel bewegingsvrijheid. Onder de overall kunnen andere kledingstukken worden gedragen, bijvoorbeeld T-shirts. De monteurs werkbroeken zitten erg comfortabel en ze zijn veilig en bieden bescherming tegen risico’s tijdens het werken. De monteurs werkjassen en stofjassen zijn verkrijgbaar in veel soorten kleuren en maten. De jassen hebben de juiste pasvorm, zijn licht en zijn gemaakt van milieu- en huidvriendelijke stoffen.

De monteurskleding heeft handige zakken om gereedschap in te bewaren en verscheidene drukknopen. De kleding biedt goede bescherming tegen stoffen als olie en beschermt de medewerker tegen vuil en smeer. De flexibele kleding heeft een representatieve uitstraling.

Om de monteurskleding herkenbaar te maken kunnen er namen, bedrijfslogo’s en teksten op worden gedrukt of geborduurd, dit verzorgen wij voor u. Uw medewerkers zullen zich prettig voelen in de stijlvolle kleding en zien er hip en verzorgd uit, dat ervaren klanten als prettig, zo kunt u daar goed op inspelen. Belangrijk is dat u onthoudt dat uw medewerkers het visitekaartje zijn van uw bedrijf.

Wij hebben een groot assortiment monteurskleding, deze kleding is speciaal voor de monteursbranche en in veel soorten en maten verkrijgbaar. Werkkleding van zeer goede kwaliteit, prima draaggemak en comfort. De monteurskleding heeft veel variatie van verschillende soorten bekende merken. Als u vragen heeft of als er onduidelijkheden zijn, dan adviseren en helpen wij u graag.