verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Schilderskleding

Schilderskleding

WorkWear4All vindt dat schilders kleding niet gewone, simpele witte kleding hoeft te zijn. Er komt veel meer bij kijken, het is belangrijk dat een schilder zich prettig voelt in zijn kleding.

Met verschillende praktische zakken in de schilders overall heeft uw medewerker alle benodigdheden bij de hand. De overall is gemaakt van een speciale soort stof die ervoor zorgt dat er geen kreukels in de overall komen. De werkbroeken zijn speciaal voor de schilders branche ontwikkeld. De broek is opvallend en gemaakt van milieuvriendelijke stoffen, heeft handige steekzakken en is voorzien van kniebescherming. De schilders jas is ademend en waterafstotend en van een goede kwaliteit. Ook de schoenen zijn natuurlijk belangrijk, de schilders schoenen bieden bescherming en hebben en prima draagcomfort.

Om er voor te zorgen dat uw schilder in zijn kleding herkenbaar is voor uw klanten, kunt uw naam, bedrijfslogo en extra teksten er op laten drukken of borduren. U geeft hiermee de kleding een ‘eigen tintje’ en zo bouwt u een goed imago op. Uw medewerker voelt zich in deze kleding erg prettig en dat dat bevordert de werksfeer.

WorkWear4All levert een compleet assortiment professionele, frisse schilders kleding, belangrijk bij deze werkkleding is een goede pasvorm. Schilders kleding, vaak van katoen, moet licht, comfortabel en makkelijk in gebruik zijn. WorkWear4All heeft en breed assortiment schilders kleding, in allerlei soorten, kleuren en maten van verschillende merken, U kunt zo altijd de kleding kiezen die bij uw huisstijl past .Voor een aantrekkelijke prijs krijgt u een mooi en kwalitatief goed product, geschikt voor zowel dames als heren.

Hieronder kunt u een keuze maken uit onze collectie: