verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Signaalkleding

Signaalkleding

Met onze signaalkleding voor de bouw bent u in ieder jaargetijde volledig beschermd! WorkWear4All heeft een groot assortiment signaalkleding in verschillende prijsklassen. Er zijn diverse uitvoeringen in signaalkleding, zowel fluoriserend geel en oranje. Signaalkleding draagt u o.a. in de wegenbouw, bosbouw en ook is signaalkleding de juiste uitrusting bij gemeentelijke diensten. Om juist voor deze sectoren een keuze aan opvallende producten in signaalkleuren te bieden, levert WorkWear4All signaalkleding voor elk jaargetijde en in verschillende modellen. Wij hebben o.a. in ons assortiment: Signaaljassen, signaalbroeken, signaalhesjes, signaal polo's en signaal softshell jassen. Voor koude dagen bieden de signaal jassen met thermo-wattering uitgebreide bescherming tegen kou! Hoe belangrijk de signaalkleding is, wordt vooral op de winterdag in de schemering gewaar. Zien en gezien worden is hier het motto. Het assortiment signaalkleding met hoogwaardige reflectie strepen en reflectoren verhogen de veiligheid voor u en mensen om u heen. In een donkere werkomgeving of in een omgeving waar het risico bestaat dat u  aangereden kan worden zou de overweging kunnen zijn om signaalkleding te dragen. Het is essentieel dat signaalkleding trequent gereinigd en geinspecteerd wordt. Door vervuiling en invloeden van licht word de signaalfunctie van de werkkleding gereduceerd. 

Rijkswaterstaat hanteert de in de geharmoniseerde Europese Norm EN471 gestelde minimale eisen ten aanzien van goed zichtbare kleding met een signaalfunctie: Signaalkleding.
Deze norm geeft een praktische invulling aan de Europese Richtlijnen, betreffende de veiligheid en gezondheidszorg op de arbeidsplaats en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen door werknemers op de arbeidsplaats.

Aangezien de EN471 een minimale veiligheidsnorm is en geen kwaliteitskeur, heeft Rijkswaterstaat ten aanzien van uniformiteit en kwaliteit van signaalkleding de “Richtlijnen en Specificaties voor veiligheidskleding bij Wegwerkzaamheden” (AVV, 1995) opgesteld.

Rijkswaterstaat richtlijnen striping
In Nederland bestaat de richtlijn van Rijkswaterstaat (RWS-eisen). Deze richtlijn stelt aanvullende eisen aan het kledingstuk wanneer gewerkt wordt voor Rijkswaterstaat op (niet-)autosnelwegen. Als aanvulling op de EN471 is een patroon voor het retro-reflecterend materiaal vastgesteld in de vorm van het Romeinse cijfer II. Dit natuurlijk ter verbetering van de zichtbaarheid van werknemers op de arbeidsplaats.

In het kort luiden de RWS richtlijnen en specificaties als volgt

  • De basiskleur van signaalkleding is fluorescerend oranje.
  • Op niet-autosnelwegen en wegen binnen de bebouwde kom moet de signaalkleding in ieder geval voldoen aan NEN-EN 471.
  • Voor werkzaamheden langs het spoor stelt de richtlijn dat de basiskleur van de kleding geel is.

 

 

Artikelen 1 tot 60 van 83 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 60 van 83 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst