verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Transport Kleding

Transportkleding

 

Stijlvolle, opvallende kleding voor de branches Transport en Logistiek. Bewegingsvrijheid en bescherming zijn voor deze werkkleding erg belangrijk.

Signaalkleding is een belangrijke categorie in de branche van de transport, dankzij de kleurrijke, opvallende kleding, bent u in het donker goed zichtbaar voor anderen. Deze functionele kleding zijn geschikt onder alle soorten weersomstandigheden, van regen tot sneeuw.
De opvallende werkbroeken, verkrijgbaar in veel soorten, kleuren en maten hebben een prima draagcomfort en geven veel bewegingsvrijheid.

De prettige en comfortabele werkjassen zijn gemaakt van milieuvriendelijk en huidvriendelijk materiaal en hebben een lange levensduur.

In Nederland is het weer vaak wisselvallig en dan is goede, functionele regenkleding belangrijk. Met ademende regenkleding blijft u droog omdat deze stof wind- en waterdicht is. Wij beschikken over een ruim assortiment regenkleding, verkrijgbaar in veel soorten kleuren en maten en geschikt voor iedereen.

De transportkleding maakt u aantrekkelijker door het te laten bedrukken of te laten borduren met namen, logo’s of teksten, U krijgt hierdoor meer naamsbekendheid en herkenbaarheid. Klanten vinden het belangrijk om uw medewerkers direct te herkennen. De eerste indruk die u op een klant maakt is belangrijk, door uw kleding te laten bedrukken of te laten borduren verbetert u uw bedrijfsimago.

Het ruime assortiment van de Transportkleding is gevarieerd. WorkWear4All biedt topmerken aan voor aantrekkelijke prijzen en van een hoge kwaliteit.