verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Zaagkleding

Zaagbestendige kleding is erg belangrijk wanneer u werkt met motorkettingzagen en andere soorten zaagmachines. De kans bestaat dat u bijvoorbeeld geraakt wordt door deeltjes die in het rond vliegen, door bewegende delen van machines of door scherpe voorwerpen. Ook moet de kleding goed bestendig zijn tegen allerlei soorten weersomstandigheden, thermische gevaren, chemische gevaren en elektrische gevaren. Door het werk is er ook kans op besmettingsgevaar, bijvoorbeeld radioactieve deeltjes. De kleding is goed zichtbaar door de opvallende kleuren. Om zeker te zijn van optimale veiligheid, leeft WorkWear4All de veiligheidsregels streng na. U krijgt zo een veilig en goed beschermend product geleverd.

Tijdens het zagen is goede beschermende kleding een must. Er kunnen altijd ongelukken gebeuren, dan is het belangrijk dat u de kans verkleint door goed voor de dag te komen met functionele kleding. Een goede overall en een goede werkbroek zijn belangrijke kledingstukken die comfortabel en flexibel moeten zitten. De broek is daarnaast waterafstotend en ventilerend. De kleding is gemaakt van duurzame materialen, is ademend en heeft de perfecte pasvorm. De kleding is veilig, licht en van een zeer goede kwaliteit.

Het assortiment van de zaagkleding bestaat uit broeken, overalls en schoenen. De prijzen zijn verschillend, afhankelijk van het soort kledingstuk en zijn goed afgestemd op de kwaliteitskleding. De kleding is verkrijgbaar in verschillende maten. Als u enige vragen op onduidelijkheden heeft, zijn wij bereid om u goed advies te geven waar u echt wat mee kunt. U kiest het juiste product uit die het beste aansluit bij uw huisstijl. Hieronder kunt u de collectie vinden: