verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Zorgkleding

Zorgkleding

Verzorgd en comfortabel je werk kunnen doen, onze kleding leent zich daar uitstekend voor. Onze zorgkleding is verkrijgbaar voor veel beroepen in de medische- en paramedische sector, makkelijk te reinigen en ziet er goed uit. U stelt hoge eisen aan de zorgkledingen, onze kleding is dan een uitstekende keuze. Wij hebben een uitgebreide collectie die snel leverbaar is.
Wilt u voor uw instelling of bedrijf herkenbare kleding, dan kunnen wij samen met u een model of collectie uitwerken, al dan niet met uw bedrijfslogo.

In de zorgsector is het belangrijk dat je veel bewegingsvrijheid hebt, de zorgkleding van WorkWear4All heeft een perfecte draagcomfort door o.a. een elastisch boord. Een van de eisen voor de zorgkleding is dat de patiënt bijvoorbeeld niet door een uitsteeksel (zoals bijvoorbeeld een knoop) geraakt kan worden, WorkWear4All voldoet aan deze belangrijke eis. De kleding is gemaakt van milieuvriendelijke en huidvriendelijke stoffen zoals katoen en polyester.

Om de zorgkleding wat aantrekkelijker en opvallender te maken, kunt u er voor kiezen om deze door bedrukking of borduring, van namen, logo’s of extra teksten te laten voorzien. Dit verhoogt de persoonlijke uitstraling van uw bedrijf en medewerkers en dus uw imago, klanten stellen dit zeker erg op prijs.

WorkWear4All beschikt over een groot assortiment heren en dames zorgkleding van verschillende merken, soorten, kleuren en maten, ook kunt u doorklikken naar: