verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Bates Werkschoenen

Bates werkschoenen is een van de oudste merken in het land van veiligheidsschoeisel, bekend over de hele wereld van uniformschoenen tot legerlaarzen. Bates werkschoenen is opgericht in 1885 en levert werkschoenen van topkwaliteit aan bijna alle branches van defensie en verscheidene overheidsdiensten in meer dan 60 landen over de hele wereld. In de laatste 10 jaar is Bates de hoofdleverancier geweest aan het Ministerie van Defensie in de Verenigde Staten.

Door steeds weer vernieuwend te zijn heeft Bates goed ingespeeld op de behoefte van de markt en gebruikt het de nieuwste innovaties, zoals ICS (Individual Comfort System), DuraSchocks en Thinsulate.

Bates footwear heeft lage, middelhoge en hoge uniformschoenen, die functioneel en op een duurzame manier geproduceerd zijn. De schoenen zijn sterk, veilig, stabiel en hebben een stoere maar toch professionele uitstraling. Ook kwaliteit, bescherming en betrouwbaarheid staan bij Bates hoog in het vaandel. De werkschoenen zijn geschikt voor alledaags gebruik en omdat de schoenen waterdicht zijn, kunnen deze ook tijdens allerlei soorten weersomstandigheden gedragen worden. De schoenen zijn stevig, licht in gewicht en beschikken over een ademende voering, waardoor sprake is van een hoog draagcomfort. Bates schoenen zijn voorzien van een antislip mechanisme en van een ISO certificaat, dus voldoen aan hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen.

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst