verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

FHB Werkschoenen

Het merk FHB Werkschoenen is opgericht in 1894. De werkschoenen van FHB zijn afkomstig uit Duitsland. Bij de FHB werkschoen staan een aantal feiten centraal. De zool moet slip vast genoeg zijn om het werk voor dakdekkers zo veilig mogelijk te maken. De contact hitte moet bestand zijn tegen 300 Celsius en het leer moet niet alleen bescherming bieden, maar ook flexibel zijn zodat het werk op steile daken comfortabel wordt. De S3 werkschoen van FHB kan dit.

 ‘’Als je ook maar één keer zelf bij extreem weer op een dak gewerkt of alleen maar gestaan hebt, weet je, wat mens en materiaal uit moeten kunnen houden’’

FHB schoenen hebben een kunststof neus kap. Dit beschermt de drager volgens de strengste veiligheidsnormen. De werkschoen is ook flexibel en veilig in tegenstelling tot de werkschoenen met stalen zolen. De textiele doorslagveilige brandzool kan direct met de schacht verbonden worden en zo het loopvlak met 100% afdekken. De FHB werkschoen is hierdoor ook aanzienlijk lichter, maar vooral flexibeler en neemt niet meteen de temperatuur over zoals de werkschoenen met stalen zolen doen.

De werkschoenen van FHB zijn ook luchtdoorlatend door de binnen voering van microvezels met ventilatiekanalen. Samen met een luchtdoorlatende, anatomische inlegzool vormt het samen een hygiënisch systeem waarin de voet niet transpireert , maar waar de voet zich gewoon lekker in voelt.

Ook heeft de FHB schoen een voetwijdtevorm van 11. Aan het eind van een lange werkdag, zijn uw voeten een stuk breder. Hierdoor ontstaan er drukplekken. Een voetwijdte van 11 biedt hierdoor meer comfort, zodat de drukplekken zich niet kunnen ontwikkelen. 

 

5 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

5 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst