verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Magnum Boots

Magnum Boots

Magnum Boots zijn stevig, comfortabel, robuust en veilig. De schoenen zijn flexibel, lopen prettig, gaan lang mee, hebben een nette verzorgde uitstraling, zijn waterdicht, soepel en ademend. De veiligheidsneus biedt de optimale bescherming bij elke soort werkzaamheden en voldoet dus meteen aan de vereiste veiligheidseisen. Een voordeel is ook dat Magnum Boots dagelijks kunnen worden gedragen. Bij de ontwikkeling van de Magnum Boots is goed rekening gehouden met het milieu doordat de schoenen gemaakt zijn van duurzame materialen.

 

MAGNUM BOOTS zijn ruim 25 jaar geleden, na aanvraag van overheidsinstanties die zochten naar een lichte, sportief ogende laars, ontworpen door Hi-Tec Sports USA. Door gebruik te maken van de ervaring van Hi-Tec op het gebied van de outdoor en sportmarkt, werd een schoen ontworpen die geschikt is onder de meeste omstandigheden. Door gebruikers mee te laten werken aan het ontwerp en het draagcomfort van de laars hebben we een FIT FOR PURPOSE schoen ontwikkeld. Hedendaags produceert Magnum Boots meer dan een miljoen paar per jaar voor diverse eindgebruikers. Het grootste deel van het assortiment is CE-EN gecertificeerd en voldoen aan de hoogste eisen, of overschrijden deze zelfs. Magnum Boots is het enige laarzenmerk ter wereld met een certificering in het high performance segment. Magnum boots worden gedragen en aanbevolen door professionals uit diverse branches, o.a. de politie, beveiliging, ambulance, leger en brandweer. Door de jaren heen is Magnum Boots uitgegroeid tot een sterk merk en heeft het merk zich verder ontwikkeld.

 

Magnum schoenen staan bekend om hun topkwaliteit, zowel de lage modellen als de hoge Magnum boots vindt u in het assortiment van WorkWear4All. Kies uit de series Magnum Classic, Magnum Elite, Magnum Stealth Force of Magnum Mach en bestel uw Magnum veiligheidsschoenen bij ons online. Al deze geweldige producten worden voor een aantrekkelijke prijs aangeboden en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

 

23 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

23 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst