verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

MaxGuard Werkschoenen

MaxGuard

Maxguard heeft al een jarenlange bekendheid in Duitsland met veiligheidsschoenen en laarzen. In Duitsland gaat Maxguard zeer precies te werk bij de productie van de werkschoenen, duurzaamheid staat hierbij voorop. De veiligheidsschoenen kunnen worden gebruikt in veel verschillende werkomgevingen en onder bijna alle weersomstandigheden. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop bij Maxguard. De veiligheidsschoenen zijn innovatief, licht en soepel, maar ook zeer modieuze en trendy.

Een uitgebreide collectie met de hoogste veiligheidseisen en daarbij de hoogste eisen aan comfort zijn samengebracht tot één product. Naast veiligheid is uitstraling ook erg belangrijk, de veiligheidsschoenen van Maxguard hebben een sportieve en professionele look. De schoenen zitten erg prettig en zijn ademend, hiermee wordt goed ingespeeld op de wensen en de behoeften van de afnemers door het gebruik van de kennis, ervaring en expertise van de onderneming.

Het ruime en gevarieerde assortiment van WorkWear4All bestaat uit veel klassen en is verkrijgbaar in veel soorten kleuren en maten. Maxguard, een product met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding: voor een betaalbare prijs krijgt u een kwalitatief uitstekend product.

Hieronder vindt u de verscheidene klassen Maxguard werkschoenen van WorkWear4All:

  • C-klasse: MAX-FLEX: de binnenzool is flexibel en vrij van metalen.
  • D-klasse: ontworpen voor alleen dames. De voering van de schoen is ademend en de schoen is goed aangepast op het klimaat. Verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren.
  • E-klasse: bekend door de neusbescherming. Zeer comfortabel zittend.
  • G-klasse: gaat uitstekend samen met een business outfit. De schoenen geven een normale indruk maar zijn wel voorzien van neusbescherming en een metaalvrije tussenzool.
  • L-klasse: verbruikt weinig energie doordat de schoen erg licht is. Hebben een inlegzool die eenvoudig is te verwisselen en de schoenen zijn comfortabel omdat de zool zacht is.
  • P-klasse: functionele schoenen met een laag gewicht en neusbescherming. Dempend, ademend en zeer comfortabel.
  • X-klasse: deze schoenen hebben neusbescherming van kunststof en hebben een isolatie eigenschap. De zool is metaalvrij. 

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.