verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Redbrick Werkschoenen

Redbrick Werkschoenen

Redbrick heeft een veelzijdige collectie veiligheidssneakers, onverwoestbaar, comfortabel, sportief en trendy. Het zeer bekende merk heeft de markt in Europa veroverd met ideale werkschoenen en vrijetijdsschoenen. Ook is Redbrick bezig met de Freerunner collectie die speciaal gericht is op sporters. Sporters maken kennis met modieuze en degelijke veiligheidsschoenen. Redbrick is een groeiende organisatie die zich met hun nieuwe markt onderscheid van hun concurrenten. Redbrick voldoet aan alle eisen die in de Europese normering worden gesteld (EN 20345).

De veiligheidssneakers en werkschoenen hebben zeer veel draaggemak en zijn licht van gewicht. Ze zijn voorzien van een stijlvol en modern design en ontwikkeld uit specialistische materialen. De sneakers hebben een nette en een professionele uitstraling en bieden de optimale veiligheid omdat ze voorzien zijn van een zoolrand en een antislipzool. De Redbrick werkschoenen hebben ook neusbescherming, waaronder een overneus die er voor zorgt dat de schoen minder snel doorslijt. De classics van Redbrick passen ook prima bij een outfit die u in uw vrije tijd draagt of als u in een fabriek werkt. In een fabriek zijn veiligheidsschoenen voor de medewerkers een vereiste, deze kunnen gewoon door iedereen gedragen worden omdat ze een nette uitstraling hebben en zeer veilig zijn. Een combinatie van pure klasse en functionaliteit.

De sneakers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen en van maat 36 tot en met 48. U heeft bij de meeste sneakers de keus uit een hoog of laag model.

Kies uw model en bestel online bij WorkWear4All.

 

36 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

36 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst