verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Reebok Werkschoenen

Reebok is vooral bekend door hun sport- en loopschoenen en hun trendy vrijetijdsschoenen. Reebok heeft haar naam te danken aan het dier ‘Reebok’ (een Afrikaanse Antilope), een zeer behendig dier. Daarom verzekert het merk ook goede en veilige loopschoenen. Maar daarnaast levert Reebok ook veiligheidsschoenen die voldoen aan de hoge eisen en kwaliteitsnormen die aan veiligheidsschoenen worden gesteld.

Een veiligheidsschoen lijn van Reebok met een sportieve touch, deze stijl is gemaakt met een X-light gegoten EVA zool met een zware rubberen oppervlak. De zachte binnenzool in combinatie met een kunststof schacht-ondersteuning maakt het mogelijk de schoen om te buigen, op de juiste plaatsen geeft het aan het midden en achterzijde extra ondersteuning en stabiliteit. De schoen is zeer licht, met een gewicht van slechts 415 gram in maat 39.
De bovenkant is gemaakt van leer en textiel met een rubberen neus bescherming, dit verkleint de kans op verwondingen door bijvoorbeeld scherpe objecten en dat maakt de schoen bestendig tegen stoten en weersomstandigheden. De schoenen zijn geschikt voor elk soort terrein, zitten comfortabel en hebben daarom veel draaggemak. De schoen is waterdicht en heeft een ademende voering, dat zorgt er voor dat er geen onprettige luchtjes in de schoen achterblijven. De schoenen hebben de juiste pasvorm en hebben een stoere maar ook professionele uitstraling.

Reebok veiligheidsschoenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten, of u nou kiest voor een normale functionele schoen of een sportieve schoen. De veiligheidsschoenen zijn daarnaast verkrijgbaar in robuuste hoge of lage modellen. Bij eventuele vragen of onduidelijkheden staan wij met goed advies voor u klaar, de klant staat namelijk bij ons op één.

Neem een kijkje in ons assortiment en bestel uw werkschoenen online bij WorkWear4All!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.