verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Safety Jogger

Safety Jogger

De werkschoenen in het aanbod van Safety Jogger combineren een optimale veiligheid met comfort. Dankzij de nieuwste technologieën voldoen ze aan de nodige veiligheidsnormen en S-normen en bieden ze bescherming in uiteenlopende werkomstandigheden.

Ook aan stijl wordt gedacht, voor de dames is er zelfs de speciale Lady Line, werkschoenen met een vrouwelijke touch. De Safety Jogger werkschoenen zijn lichte veiligheidschoenen met een kevlar veiligheidsneus en een composieten veiligheidszool. De zool is oliebestendig, ademend en voorgelegd, dit zorgt voor meer ventilatie. De toppen en binnenzolen van de werkschoenen zijn gemaakt van staal en zijn waterbestendig, schokbestendig en anti statisch. De prijs kwaliteit verhouding van Safety Jogger is erg goed en de goed gevoerde schoenen gaan lang mee. Safety Jogger werkschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zijn geschikt voor zowel heren als dames. De Safety Jogger kan gebruikt worden voor veel toepassingen en in de sectoren: agrarisch, automotive, bouw, chemie, techniek, transport, schilder, stukadoor, metaal, constructie, magazijn, hulpdiensten en afval & recycling.

Safety Jogger is in 2001 gelanceerd en onderdeel van de Cortina groep, deze verkoopt op dit moment in Europa jaarlijks 25 miljoen paar werkschoenen. Het succes van de Safety Jogger werkschoenen is te danken aan de grote collectie en de vele mogelijkheden om de schoenen in diverse branches te dragen. Of het nu gaat om volwaardige werkschoenen voor de zwaarste klus, of werkschoenen voor lichtere werkzaamheden, Safety Jogger heeft altijd de juiste werkschoenen. Safety Jogger maakt veelal gebruik van lichte materialen om het draagcomfort zo optimaal mogelijk te houden.

WorkWear4All heeft een zeer ruim aanbod aan werkschoenen van het sterke merk Safety Jogger. Hebt u eventuele vragen, opmerkingen of zijn er voor u onduidelijkheden, dan helpen wij u graag zodat u tot de beste oplossing komt!

Artikelen 1 tot 60 van 61 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 60 van 61 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst