verzendkosten NL
verlaagd naar € 4,95
Vanaf € 150,00
gratis verzending in NL!
Telefonisch advies
+31(0)315-237373
Bereikbaar via WhatsApp
+31(0)6-86896003
0

Ons doel is u ontzorgen in werkkleding en werkschoenen


×

Registratie

Profiel informatie

Account gegevens

Of inloggen

Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is onjuist!
Achternaam is onjuist!
Dit is geen email adres!
Email adres is vereist!
Deze email is al geregistreerd!
Wachtwoord vereist!
Uw wachtwoord is onjuist!
Voer meer dan 6 karakters in!
Voer minder dan 16 karakters in!
Wachtwoorden zijn niet hetzelfde
Algemene voorwaarden zijn vereist!
Email of wachtwoord zijn onjuist!

Dames Werkschoenen

Vrouwen verrichten net zo zwaar werk als mannen, daarom is het belangrijk dat veilige dameswerkschoenen zijn. Bijna alle standaard werkschoenen zijn op maat gemaakt voor mannen of unisex, dit betekent in de praktijk dat deze bij dames vaak te los zitten, te groot en lomp lijken. Het gewicht van de dames werkschoenen zijn vele malen lichter dan van de zware standaard heren werkschoenen. Het  dragen van lichtere en comfortabelere dames werkschoenen voorkomt voetproblemen, en men zal minder last krijgen van vermoeide voeten. De werkschoenen geven steun op de juiste plaatsen, met inlegzooltjes vergroot u de kans op de optimale bescherming van uw voeten. De zooltjes zorgen tevens voor veel loopgemak.

Om uw voeten te beschermen kunt u kiezen voor een kunststof, compostief- of stalen neus, maar ook nog voor een zool die erg soepel is. Het design is van deze tijd en verkrijgbaar in vrolijke kleuren en diverse maten. Verkrijgbaar in verschillende soorten, onder ander kunt u kiezen voor een ‘normale’. maar ook voor een sportieve dames werkschoen. Goede functionele  en kwalitatief uitstekende werkschoenen die voor een aantrekkelijke prijs worden aangeboden.

Wij hebben een selectie dames werkschoenen samengesteld en hierbij rekening gehouden met de maatvoering, maar ook met de uitstraling van deze werkschoenen. Het combineren van veiligheid en een stijlvolle vrouwelijke werkschoen is dus bij ons mogelijk! Voor goed passende dames werkschoenen / veiligheidsschoenen bent u bij ons aan het goede adres!

Wij staan graag met advies voor u klaar als u nog vragen of onduidelijkheden heeft over ons product. Aarzel niet langer en bestel de werkschoenen die het beste bij u passen nu online bij WorkWear4All! 

19 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

19 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst